Nervöst!

Jag är så nervös. Har fått mail utskickat om att tentaresultatet kommer i eftermiddag. Är nervös inför det. Om det inte skulle se bra ut är det bara att acceptera det. Hoppas på det bästa ändå.

Ska snart gå mot skolan. Är så trött så det känns som jag inte orkar. Sov inte så bra inatt.

Efter skolan blir det kanske en sväng in i affären. Måste ha lite småtjejer.


Melodifestivalen ikväll

Längtar till ikväll! Melodifestivalen då.
Det är en jag inte vill se gå vidare men troligtvis kommer göra det. Garanterat går vidare som alla säger.

Slapphelg blir det annars. Såå skönt!


Semlor

Jag känner att jag vill ha semlor! Det är så gott! Var lite emot den förr. Ville pilla bort allt men nu gillar jag dem.
Det finns i affären men jag orkar inte gå dit.

Ska plugga lite flash nu. Sen kanske jag kan gå en sväng..


Pang i bygget

Är hemma i lägenheten nu.
Inatt har jag inte sovit så värst bra. Katten är galen men så bäst ändå!
Han vill ut och in och då kommer han till mig och tjatar.
En gång när inte jag hade släppt in honom så kommer jag ihåg att jag vaknade och framför ansiktet ser jag en katt. Där blev jag lite rädd haha.

Nu ligger jag i soffan och ser att pang i bygget visas. Smått kul. Det är en av pappas favoriter och han visade den serien för många år sen och då tyckte jag det var en knasig serie.
Ska nog snart stänga över på nåt annat.

Jag kommer nog inte uppdatera här förrän efter fredag. Det är ingen kul vecka. Redovisning på onsdag och tenta på fredag. Åhh!!!


Hemfärd

Ska åka hem till mamma och pappa idag. Vi ska se melodifestivalen ikväll :)
Kommer nog stanna kvar över natten. Beror lite på..

Innan mamma kommer och hämtar mig så måste jag diska det jag använde igår till glassen som jag gjorde i glassmaskinen.
Såå tråkigt!!


Melodifestivalen i Göteborg del 2

Vi skulle ta en taxi till Scandinavium som vi bokat innan vi gått iväg för att äta. Den skulle finnas utanför hotellet kl.18:00 men den var sen. Efter 5-10 minuter kom den. Det var massor med folk vid Scandinavium när vi kom dit. De stog och delade ut gratis chokladbollar, godis och nachochips. Jag fick nog tag i lite mer än vad som var meningen hehe. 
Pappa köpte en paljetthatt som glittrade. Knasigt! Haha! Då köpte jag och bror varsin också. Måste ju passa på när det finns glittersaker som passar bra ihop med tävlingen!
Vi gick till våra stolar som vart på parkett rätt långt bak och platserna vart inte så farliga. Jag såg inte så mycket, men äsch! Jag vart glad ändå :)
Några personer sjöng ett grymt bra schlagermedley ca en timme innan sändningen och så fick programledarna komma in en stund och prata. Riktigt bra!
När tävlingen skulle sättas igång så började alla vifta med sina ballonger. Wow!
Tiden gick så fort när man satt där. Nästan för fort!
Det bästa draget fick David Lindgren. Publiken stog upp under låten. Hans låt är riktigt bra!
När det stog mellan David och Thomas Dileva i slutet så skrek publiken David Lindgren!

Riktigt bra tävling! Detta vill jag göra om!
Wow!!

Har tittat på TV-sändningen några gånger och det går se oss som små pluttar bara.




Jordgubbar

Jag ska skriva om sista delen i Göteborg senare när jag orkar. Just nu är jag förkyld och orkar inte göra så mycket.

Gick iväg till Netto förut. Affären som är några månaders gammal är snett över vägen så det tar bara några minuter att gå dit. Konstigt nog så är jag lite emot den affären, så jag har undvikit den. Den känns inte helt bra! Andra gången jag är där och jag kommer gå dit fler gånger! Det kan jag lova. Godiset är jättebillgt och en favoritsort som jag inte sett på länge fanns där. Så godisköpet blir därifrån i fortsättningen. Willys har också en favoritsort så det blir väl variation ibland. Willys är lite långt härifrån, men om jag går till skolan så kan jag gå förbi där på hemvägen.
Konsum är lättare att gå till, men vissa grejer kan kännas lite dyrare därifrån.
Variation blir det!

På Netto köpte jag också färska jordgubbar. Kunde inte motstå! Hoppas de är goda! Ska ta dem framåt kvällen med lite smält choklad.


Melodifestivalen i Göteborg

Helgen var superbra! Åkte i fredags på eftermiddagen. När vi kom fram gick vi ut och åt. Tittade lite på Nordstan och det fanns bara barer öppna där. Det var smockat med folk så vi gick ut utanför. Fick syn på Jensens. Mycket folk där också men vi fick bord nästan direkt när vi kom in. Jag valde att äta kyckling. Jättegott! Ville ha efterrätt också men det blev inget. Orkade inte!
Mamma fick en bra idé när vi satt där om vad vi skulle göra efter maten. Klockan var inte mycket. Hon sa bio.Kanske först ett litet skämt men men då sa jag att det var en bra idé. Vi kan väl försöka. Vi hade ingen aning om det fanns någon möjlighet.
Efter maten gick vi ut och gick och kollade lite bland de stängda affärerna.
Tillslut hittade vi ett bio ställe. Fanns ingen bra vid den tiden. En gång i Phuket kändes mest intressant och den skulle visas senare. Det fick va då. tråkigt..
Vi gick tillbaka till hotellet och satte oss i baren där.

På lördag morgon åt vi frukost och sen direkt till Nordstan. Mycket folk!
Köpte en elefant på Indiska. Jättefin!
Blev en fin tröja och lite lakritsljus också.
Runt 15:00 skulle vi äta på en restaurang som jag inte minns namnet på just nu.. Mysigt ställe! Åt pasta med kräftstjärtar. Gott!!

Fortsätter i ett senare inlägg!


Göteborg

Idag åker vi!!
Jag vet inte om det är mest jag som ser fram emot Melodifestivalen. Tror nog det för jag har det största intresset.
Men det är mammas present så det är för henne vi åker på detta!

Det ska bli superkul!!!




Inte mycket gjort

Har knappt gjort något av det som jag skrev om förut idag. Bara dammsugat.
Måste fixa resten ikväll!!

Ska nog gå och göra mig en smoothie nu. Har gjort det nästan varje kväll denna vecka! Supergott!

Måste också försöka ta mig tid till att fixa ipoden. Måste nog ha musik imorgon för det blir en lång bilresa. 3-4 timmar tar det.
Annars kanske det blir spotify i iPhonen om jag inte orkar fixa ipoden.


Massor att göra

Måste hinna med mycket idag för imorgon hinner jag nog inte med så mycket. Ska åka hemåt på förmiddagen och sen åker vi till Göteborg!!

Ska hinna slå in mammas present som hon får redan imorgon. Det går inte ta med den till Göteborg. Lite för stor..Måste också städa av lite snabbt så jag slipper det efter helgen (tråkigt!), diska så att jag slipper se saker stående när jag kommer tillbaka (också tråkigt!).
Packa en resväska.
Det är nog det viktigaste.


Onsdag

Redan onsdag. Snart fredag och lördag! Jag längtar så mycket! Ska bli såå kul o se Melodifestivalen live!! Har tidigare sett det, men det var bara ett rep. Kommer inte ihåg så mycket. Jag var runt 13 år då..

Har suttit en stund med projektarbetet, men efter en stund slocknade datorn och jag hann inte spara. Såg sen att inget fanns kvar. Skit också! Hade inte hunnit så långt, men lite surt är det. Ger upp för ikväll.
Har kommit på en plan om jag inte lyckas lösa hela hela uppgiften. Lite fusk! Men det behöver ingen veta haha. Det är ändå tillåtet att använda fusk / hjälp. Till sånt här som jag gör är det iallafall!


Nu funkar den!

Nu verkar mobilen funka som den ska! Tog bort en massa igår och så fick den vara avstängd några timmar igår. Vet inte om det hjälpte men nu är det huvudsaken att den verkar fungera. Bara den inte krånglar igen.

Ska snart sätta mig ner med projektarbetet. Tar emot lite men jag måste ju. Lika bra att ta tag i det så att jag blir av med det.
Har hittat en hjälpsida på nätet så det ska nog bra hoppas jag.

Ikväll är det tv-program som krockar med varandra. Får nog spela in ett och se ett på tv och resten får jag se på nätet. Tisdag och torsdag är värst.
Jag är mer tv galen nu än när jag bodde hemma. Haha


Knas

Min mobil knasar endel. Vet inte vad problemet är. Hoppas inte jag behöver skicka in den på reperation. Ska försöka ominstallera den kanske.

Avskyr när folk är falska! De vågar inte säga som det är till en själv utan de pratar med andra om det. Hur svårt kan det vara att säga som det är? Låtsas som inget har hänt när man pratar med personen.
Jag trodde dem problemen var över för längesen, men de finns visst kvar!
Nu är jag frustrerad!

Kallt!

Det är riktigt kallt ute! Kom nästan precis tillbaka till lägenheten för jag har vart hemma hos mamma och pappa. Har sett melodifestivalen där. Blev nog rätt som gick vidare till final. Lite dåliga låtar bara. Bara Loreens som jag gillar.
Nu längtar jag ännu mer till nästa helg.

Känns som jag har brytit en tå. Har jätteont och jag måste nästan halta fram när jag går. Ajajaj!! Vet inte vad jag gjort!

Ska sätta mig framför tvn nu en stund. Är inte så trött. Sov bort nästan hela eftermiddagen. Skulle bara lägga mig ner en stund och så helt plötsligt vaknade jag 2-3 timmar senare. 

Melodifestivalen

Ikväll börjar äntligen melodifestivalen! Ska bli kul! Gillar det programmet väldigt mycket!

Nästa helg blir det att se tävlingen på plats i Göteborg. Längtar!!


Vit kladdkaka

Bakade en vit kladdkaka tidigare ikväll. Köpte några vita chokladkakor i affären. Alltid bra o ha i lager. Vet aldrig när jag vill göra något som det är vit choklad i. Ikväll blev jag väldigt sugen på kladdkaka och då fick det bli vit. 
Kände väl inte direkt för att göra något, men det gäller att vara bestämd för när man väl börjat så är det kul.
Knepigt recept jag hade för tiden som kakan skulle vara inne i ugnen stämmer verkligen inte. Fick nog dubbla tiden för det var fortfarande smet kvar på ytan när den vart klar. 
Får nog försöka hitta något annat recept som är bättre tills nästa gång.
Tyvärr åt jag aldrig av kakan ikväll. Vet inte vad som händer. Jag åt lite av smetresterna som verkligen är hur gott som helst. En stund senare blev jag halvt konstig i magen. 
Blir ofta det av godis om jag äter för mycket. 
Vet inte alls om det är något liknande.
Aja, jag får äta imorgon istället! 

 

Once upon a time

Har kontaktat Philips idag där jag köpte juicemaskinen. Varför skulle jag köpa den? Ångrar det!
Knepigt men nu är det påväg att lösas. Hoppas det!

Sitter nu i soffan och väntar på att Once upon a time ska börja.
Riktigt bra!


Hemdags

Ska snart åka hem till mamma och pappa. De har vart utomlands en vecka så jag vill träffa dem. Bara inte snöandet blir värre. Vill inte vara ute o köra om snön ställer till det.
Tänkte bara vänta tills Glee slutar.
Måste tanka också.. Gillas inte!


RSS 2.0