20110930

Har jobbat med en gruppuppgift en bra stund ikväll. Känner mig nöjd med det jag har gjort så jag kommer lämna det så till gruppen på måndag. Inlämningsdax på tisdag.

Har ett annat elände och det är att det är tenta på torsdag. Ser jag verkligen inte fram emot då det gör mig så pressad. Det känns så jäkla svårt att klara det. Såå mycket text och så mycket att få in i skallen. Men har fått lite frågeställningar och sånt som kan komma på torsdag. Inte för att det gör det så mycket lättare tycker jag för det känns så mycket svårare.
Ska försöka jobba stenhårt för att fixa det ändå, men jag är negativ ibland när jag känner att det blir för mycket.

Jag ska inte röra det mer idag utan får försöka ta tag i det imorgon. Trist att behöva göra det på en lördag, men jag måste.


Ga.ma cp1

Har beställt en Ga.ma cp1 plattång från baresso nu. Den har fått så otroligt bra recensioner/omdöme så jag tvekar inte. Behöver verkligen en för min förra slutade fungera helt, men det var för att jag hade sladden i flera dagar. Upptäckte det inte förrän det var försent. Den var inte gammal, bara något år och den kostade endel också. Surt.. Nu använder jag en halvtrasig gammal tång som var min första tror jag. Den funkar, men det är problem att ibland att få igång den. Den är inte lika smidig heller.

Så nu idag tog jag tag i det och köpte hem en. Kan inte köra på en halvtrasig och utan klarar jag mig inte. Inte just nu iallafall.





Såå bra torrshampoo. Det första märket jag testade och det är det bästa enligt mig. De andra märkerna som jag testat är inte likabra på samma sätt. Nu var det ett tag sen jag körde på Ref så det känns som jag måste passa på när det finns ett paketpris med 2 st i.

Hade dessutom 15 % rabatt på hela ordern. Så lite billigare blev det.

Nu ska jag göra mig redo för skolan. Om en timme åker jag iväg för 3 timmars föreläsning.
Sen blir det speedway! Idag och imorgon kör Dackarna för sista chansen att fixa sig kvar i Elitserien till 2012. De möter Västervik så det blir nog att åka dit. Får se hur resultatet blir ikväll.
Hoppas hoppas verkligen Dackarna fixar detta. Vore inte bra om de åkte ur och kör Allsvenskan nästa år

Movies

Kikade in på discshop.se ikväll och jag har kommit in i en period som känns väldigt galen. Vill ha massa film och musik. Även fast det finns högar här hemma med filmer som jag inte sett än och de är säkert runt ett halvår gamla. Åhh! De finns ju kvar och då gör det inget. Men jag får försöka ta en filmdag när jag har tid.

Hittade iallafall detta


Måste se den eftersom jag ska se musikalen om några veckor. Får se om jag ser filmen innan eller efter musikalen.


Så bra skräckis. Eller bra och bra vet jag inte, men det är en av de bättre jag sett. Måste ha den i min samling


Känns lockande att se.

Gjorde en beställning från cdon i slutet av förra veckan. Fick ett erbjudande på mailen som jag bara var tvungen att ta. Farligt farligt! Blev lite extra då.  Bland annat desa filmer:


Sett tidigare. sååå bra!!


Denna fanns i erbjudandet som jag fick på mailen. Fick den för 9 kr. Fanns andra förslag på filmer, men denna kändes bäst.


Denna känns så kul att se. För att få fraktfritt så valde jag denna. Fanns massa andra filmer att välja mellan, men det blev Rio.


Denna fanns med i ett erbjudande. Mest nyfiken på den översta. Anne Hathaway är en stor favorit. Så grymt duktig! Den understa är en bonus. Har nog sett lite av den nånstans.

Detta inlägg känns lite långt nu, men jag ska sluta.

20110926

Känner att jag har lite långtråkigt. Borde plugga, men jag har ingen ork. Men jag måste nog ändå försöka ta tag i det för jag vill inte misslyckas. Det är så mycket text och information så jag blir lite galen.

Ska ta och koppla in datorn i stereon och sätta igång lite musik. Vet inte om det är så bra att jag har musik igång medan jag pluggar för det enda jag har i skallen är musiken som låter, men det är så mycket roligare att plugga när musik är igång.

Ikväll blir det idol. Blir nog en spännande kvalvecka.


Soffa

Har vart iväg och köpt en soffa till min kommande lägenhet idag. Var någon slags utförsäljning i helgen så jag var tvungen att passa på. Jag trodde innan att en soffa skulle passa mig därifrån för det finns möbler här hemma som kommer därifrån. Skön kvalité Ikea har inga som passar min smak..

Det fanns många soffor där så först hade jag ett elände att bestämma mig för vilken jag ville ha. Stog nog i början mellan 4 st, men sen i slutet stog det mellan 2 st och då täntkte jg länge. Blev lite galen på mig själv så jag kunde lika gärna kanske struntat i dem båda.

Så en fin Divan soffa blev det. Väldigt nöjd.

Jag hade en bild i huvudet hur min soffa skulle se ut, men det blev inte så nu. Strunt samma. Blir sällan aldrig som man tänkt.

Don't Go Breaking My Heart


Beställning

Gjorde nyss en beställning från ginza och cdon. Var tvungen att ta båda ställena för de har så olika priser.

Blev bland annat detta








Jönköping

Har vart i Jönköping en sväng idag. Köpte lite grejer till min kommande lägenhet, men det är svårt för jag vet varken tapeter eller nåt sånt än. Jag lär inte få flytta in förrän i november nångång för i oktober ska den helrenoveras.

Det blev lite dyra handukar från Hemtex som hade erbjudande, ta 4 betala för 3. Ojoj, jag tänker inte så mycket på priser utan går mer på färger. Så fort jag ser något som är lila så är jag fast. Lila är min favoritfärg.
Blev också en lila! brödrost från Mediamarkt och där inne köpte jag också Lost alla säsonger för 888 kr. Var tvungen att smälla till för det är ett billigt pris jämfört med internet där den kostar runt 1200 kr.
Gick också genom Ikea och kom ut med lite smågrejer.

Nu får det vara stopp med lila grejer som är lite halvdyra. Måste nog mer gå på priser i fortsättningen.

Kelly Clarkson

Tänkte visa några videos av Kelly Clarkson. Hon är grymt bra!!




















Mr. Know It All

Kelly Clarksons nya singel Mr. Know It All är grymt bra!!


Onsdag

Lyssnar på musik och försöker läsa genom lite dokument. Måste fatta lite mer känner jag. Hoppas verkligen det blir en genomgång igen på vissa ord för annars är jag är nog körd.

Har annars jobbat lite med grupparbetet här hemma några timmar. Blir galen när det inte blir som jag vill. Tålamodet brister nästan, men det är bara ett utkast som skulle skrivas nu för att jag ska visa upp det imorgon när gruppen träffas. Ska åka trots att det inte är något i skolan. Känns lite sådär.

Jag kanske också borde vara försiktig med att sitta så länge framför datorn. Kanske får problem med handen för det kan vara början till musarm eller vad det heter.

Funderar...

Skriver från mobilen nu. Kan inte sova, för mycket tankar i skallen. Jobbigt är det. Känner mig lite hungrig också men jag vill inte gå upp till köket nu. Känner mig hungrig jämt känns det som. Jag som har haft rätt stora matproblem i somnar kanske ska vara glad att jag kan och vill äta. Jag drabbades av magkatarr men läkaren sa inget om det. Gjorde ett onödigt läkarbesök för inget. Det kändes lite bortkastat. Men som tur kan Apoteket hjälpa till. Det hjälpte. Största delen som ledde till problemet var/är mina oroliga tankar kring allt som redan skett och ska ske snart.

Känner mig också osäker på om jag verkligen tar mig genom skolan nu. Det känns inte riktigt bra än. Men ge upp i första taget vill jag inte. Det var ett tag förra veckan som jag kände att jag lika gärna kunde skita i det. Kände att allt bara föll.. Men så känns det inte nu. Jag är orolig inför första tentan men det är några veckor kvar tills dess. Kunskaperna hinner nog förbättras. Jag förstår lite och tycker det är intressant det som föreläsaren/föreläsarna pratar om, men viss info försvinner bort snabbt och sen får jag ta upp det igen genom att söka info om det. Jag antecknar bara stödord och av det måste jag söka vidare mer om det. Knepigt men bara om jag vill så ska det gå!!


Nu måste jag sluta och försöka sova. Ska upp vid ca 8 imorgon (idag). Börjar 9 med en 3 timmars föreläsning. Sen blir det grupparbetesmöte då det ska klaras ut vad vi alla ska göra. Hoppas det blir bra.

God glass

Hittade denna glass i Oskarshamn på Maxi tror jag. Jättegod! Vit choklad är bäst. Sen när det ligger blandat i glassen så är den extra god. Trodde först att det bara låg vit choklad på ytan, men inte.

Synd att den inte finns i affären här.


Söndag

Ska strax gå upp. Är såå trött så jag kan nog somna om igen om jag vill, men det är inte så smart. Mamma kommer snart hem Från jobbet och sen ska jag, mamma och farfar åka till sjukhuset. Farmor är där igen. Hon blev inlagd en vecka ungefär för någon vecka sedan men det gick inte länge förrän hon är tillbaka där. Tycker inte om det.
Varför kan det inte bli bra för??

Speedway

Snart ska jag sätta mig ute på altanen och titta på speedwayen som sänds från Vojens i Danmark. Tycker det är himla spännande nu när det går så bra för Andreas Jonsson. Ligger trea, på bronsplats just nu.



Har också ätit kinamat ikväll. Friterade kycklingbollar. Muuumms. Ska mumsa på några under speedwayen också.


Lördag

Känner mig ganska seg just nu. Somnade inte förrän efter 1-2 inatt. Fastnade framför datorn helt enkelt.

Kikar just nu på lite skor. Vet inte om jag behöver nya till hösten/vintern. Jag har skor som jag kan använda, men inga jag känner direkt att jag tycker om. Tycker det är svårt med skor. Blir väl att jag använder mina adidas skor som jag använder mestadels på våren, hösten och vintern. Fast när det är snö ute så passar de inte superbra, men äsch.
Får väl försöka titta i någon affär nångång när jag kommer dit, men vinterskor är inte min starka grej att hitta.

Kanske köper ett par nya Adidas skor för det märket tycker jag om. Skorna är jättebra tycker jag också. Men hittar inga snygga.. men får leta lite till. Borde väl inte vara så svårt att hitta ett par.


Ace Of Base

Lyssnar mycket på Ace Of Base nu för tiden. Den första gruppen alltså. Den andra som finns nu har jag ingen direkt koll på. Köpte föresten deras skiva förra söndagen då jag var i Linköping. Såg den på en reahylla så då passade jag på, men har inte lyssnat än. Glömt av det lite...
Vill ha den gamla gruppens skiva också, men det kommer väl.

Några bra låtar är









Fler artister kommer...

PRO

Testar PRO ett tag nu. Kommer nog inte fortsätta efter tiden gått ut. Kommer nog behålla designen jag har nu men den kommer inte finnas kvar sen. Då får jag byta till en egen.

Ska titta på en film nu tror jag och äta lite choklad.

Tvätta kläder

Något av det svåraste och tråkigaste som finns är att tvätta kläder. Jag har inte tvättat mina kläder själv så länge utan mamma har gjort det.

Det är svårt att veta om det blir rätt med färg och grader. Blir mycket chansningar med färgerna. Blir det rätt så blir det. Det har iallafall inte blivit fel nångång än. Skönt det.

Har tänkt tvätta det mesta som finns nu för det är en stor hög som behövs tvättas.


Avgörande speedwaymatch ikväll

Ska snart iväg till speedwaybanan och se den avgörande matchen mellan Dackarna - Elit Vetlanda.
Det står mycket på spel för Dackarna. Om de förlorar så är det kört för Elitserien nästa år..(antagligen) De MÅSTE vinna!
Har inte vart på så många matcher iår för mitt intresse har svalnat ner, men ikväll kan det vara sista gången. Hoppas inte!!!

Kom igen nuuu!!!

CDON

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Intressant föreläsning idag om hur musikbranschen såg ut förr. Känns som jag valt rätt hittills, men får se hur det utvecklar sig.

Tankade bilen också när jag åkte hem och bensin är nog det tråkigaste som finns att lägga pengar på. Vet inte hur mycket jag tankar för den senaste tiden. Blev lite i söndags och så nu. Kanske 700 kr sammanlagt. Fyyy!!

Kollar nu lite på cdon.se. Vill köpa, men jag måste låta bli. Men nu finns det ett bra TV-serie erbjudande som känns svår att motstå. Får se...


Rix FM

Jag lyssnar mycket på Rix FM och det är mestadels på kvällarna/nätterna då det bland annat är Gerts Värld. Tycker det är intressant att lyssna på. Jag har på lägsta volym så det inte stör de andra i huset. Har faktiskt inga problem att sova när radion är på. Kan ibland ha igång den ända fram tills jag vaknar på morgonen utan att vakna nångång, men för det mesta vaknar jag 1-2 gånger varje natt. Går oftast upp till köket och dricker något. Blir jämt så törstig så jag måste ha något.

Hallo again

Bröt min förra blogg för jag ville ha en "normal" adress. Innan hade jag adresser för 2 bloggar i samma adress. På den tiden jag ville ha en speedwayblogg och en normal så gick det inte ha lösa som det går nu.

Vet inte alls hur det går med denna nu. det märks.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0