Packning pågår

Har packat mycket och länge idag. Det verkar inte ta slut heller. Har såååå mycket saker.
Vet inte hur mycket kläder jag packat. Det krävdes 3 resväskor som är hyffsat stora och flera kassar. Än är det inte slut. Åhh!! Undra hur det ska få plats i lägenheten..

Har vart 3 gånger vid lägenheten idag också. Den såg bra ut. Imorgon får jag soffan men min bror och mamma får antagligen åka dit istället för mig. Jag ska till skolan vid den tiden ungefär. Får kolla efter skolan.
Ska lämna in datorn också. Får se vad som händer...

En kul grej. Jag har världens bästa pappa. Fick en TV idag av honom. Beställt den så får den nästa vecka :)





Dumma

Ligger nog risigt till nu. Skoldatorn är sönder. Problem med hårddisken.
Den vägrar starta så nu är jag inte på rätt humör.
Måste nog antagligen till skolan imorgon och låta nån titta på den.


Första advent

Det blåser endel ute nu. Inte så farligt som jag antar det är på andra ställen. Får se om det blir värre. Hoppas inte!
Det blir att stanna inne hela dagen.
Håller på att tvätta lite nu. Medan jag väntar på att maskinen ska bli klar så kollar jag genom min filmlåda. Det är en hel del filmer/boxar jag har.

Har mer än vad bilden visar..


Elefanter

Kom hem från bandyn för en stund sedan. Bestämde mig när vi kom fram att jag skulle se hela matchen. Var inte så farligt tråkigt, men det vart segt mot slutet. Satt och kollade på klockan nästan hela tiden. Den gick inte fort. Iskallt var det också.

Kollar genom lite bilder på den externa hårdisken nu. Kul med gamla bilder!
Ser att jag har sparat endel bilder på elefanter. Är totalt galen i elefanter. Så fort jag ser en grej eller bild som föreställer en elefant så måste jag ha den! Fast sen beror det på vad det är för grej. Får ju inte bli för överdrivet. Jag har redan endel elefanter här hemma. Mjukisdjur. Såg det på Ikea förra året och jag var tvungen att ha den. Fanns 3 olika storlekar och jag kom hem med alla 3, Åhh! Underbart! Köpte först den största, men var inne en gång till och då köpte jag de andra 2, Kunde inte motstå! 
Har endel smycken och prydnadsaker också. Halsbanden är bäst. Använder dem ofta!

Visar några elefant bilder från Thailand 2008. Tyvärr hade jag väl inte samma intresse då utan det kom senare konstigt nog. Ångrar det lite för jag hade nog gjort den resan annorlunda. Jag vill tillbaka till Thailand!
Jag vill rida på elefant igen! Jag var livrädd då jag gjorde det. Det var ändå häftigt!
Saknar det!





Bandy

Ska iväg på något riktigt tråkigt i eftermiddag. Bandy är det. Har lovat pappa att följa med och köra för han och 2 andra gubbar är iväg på någon traditionsgrej nu. De tävlar på tips (tror jag) och så den som förlorar bjuder dem andra på pizza.
Så jag har vart iväg med dem till pizzastället nu och så om någon timme så åker vi till Vetlanda för bandymatch.
Usch och fy. Jag ser verkligen inte fram emot det. Har man sagt ja så har man..
Finns inget speciellt öppet i Vetlanda heller för isåfall kunde jag åka och kika i affärerna. Kanske blir ö&b som jag kan åka till.
Jag kan inte sitta och titta på matchen. För tråkigt antar jag. Men i värsta fall kanske jag gör det ändå.

Äntligen fredag!

Äntligen fredag och den halvt jobbiga veckan är över.

Fick reda på tentaresultatet igår också. Jag klarade det!! Yes!

Idag ska jag nog klura på lite skoluppgifter och kanske plocka lite bland mina saker. På onsdag får jag nycklarna.
Ska också iväg och träffa en vän i eftermiddag.


Hans Andersen

Wohooo!! Hans Andersen kör speedway GP 2012. Hoppas verkligen det går bra! Han kommer nog vara en stor favorit för mig länge. Även fast han är dansk haha.
Skit att han inte kör för dackarna längre. Det minskar lite för mig att vilja åka och se matcher. Fast jag var inte alls på många matcher denna säsong. Blev mer mot slutet. Intresset minskade. För några år sedan åkte jag nästan Sverige runt för att se matcher.



Skumma telefonummer

Det har ringt en massa konstiga telefonnummer till mig. Kan ringa upp till 5-10 gånger varje dag och det har pågått sen i måndags tror jag. Väldigt irriterande. Jag kan inte heller söka på det för det finns inget som har det numret. Det börjar på +47 och sen kommer det konstiga siffror. Alla möjliga siffror.
Jag vill inte svara när det är så konstiga nummer.




Onsdag

Imorgon är det sista dagen för den här veckan. Skönt! Har en uppgift att göra men är nog princip klar med den. Ska in på söndag men jag typ vägrar att hålla på med skoluppgifter på helger så den ska bli helt klar imorgon eller på fredag.

Imorgon slipper jag gå upp så tidigt. Börjar 13.00. Såna tider gillar jag!

Kollar lite på Vampires Diaries nu. Det är såå bra! Jag gillar spöken, vampyrer och allt som är övernaturligt. Ghost Whisperer, Heroes, Förhäxad är favoriter. Hoppas jag inte glömt någon.
Sen finns det självklart andra jättebra tv-serier. Min samling är stoor!!


Rörigt!

Har börjat plocka bland mina grejer idag och det är ganska mycket! Föör mycket kanske. Undra hur jag ska kunna få med mig allt till lägenheten. Det känns inte som jag har något som jag vill/kan kasta, men lite måste nog bort. 
Jag måste få en bra ordning på mina grejer, framförallt mina cd-skivor och filmer som ligger lite utspritt just nu för att det finns ont om bra plats.
Kläderna måste också få bra bra ordning.

Väldigt rörigt är det känner jag! Men förhoppningvis blir det bra!





Julkalender

En av dem bästa grejerna med julen är nog julkalendern. Brukar se varje års kalender, om de är bra. Återstår att se hur årets är

Jag ska också passa på att se några gamla klassiker. Har några stycken. Får bli några varje år tror jag. Iår blev det kanske fler än vad jag tänkt. I Ullared var priset billigt så då passade jag på att ta 3 st.

Favoriterna är nog ändå Mysteriet på Greveholm, Trolltider och Teskedsgumman. Har säkert glömt någon nu..


Knäpp dator

Jag blir riktigt frustrerad på min dator. Den funkar verkligen inte som den ska! Hakar upp sig och och tar jättelång tid på sig att komma dit jag ska.
Så nu ska jag försöka strunta i den dumma apparaten ikväll. Tur att man har en iPhone som funkar nästintill lika bra.
Annars har jag skoldatorn som är betydligt bättre men den är jag inte så förtjust i haha.

Nu är jag annars supertrött. Verkligen ingen höjdare att börja 8:30. Fick stressa iväg imorse för jag kände inte för att gå upp. Hade god lust att strunta i denna dag faktiskt. Men då hade jag nog fått ångra det, för att missa något är ingen höjdare.

3 dagar kvar på denna vecka. Onsdag blir superlång. Får se om jag orkar. Det är 2 föreläsningar och den andra känns mest intressant. Så jag får försöka.

Ska fråga mormor om jag kan äta hos henne på onsdag. Det är säkert inga problem. Det är bra att ha henne i närheten men det är bara bra sålänge jag har bil. När jag flyttat så blir det svårigheter. Hon bor en bra bit från skolan.


Sovtime

Dags att sova nu antar jag. Problemet är att jag inte direkt känner för att sova än.
Det kommer säkert straffa sig imorgon när jag måste upp halv 8. Lär nog bli senare för jag ligger alltid i sängen extra länge även fast jag borde gå upp.
Börjar halv 9. En halvtimme tidigare än vanligt. Varför ska det vara så för? Bara jobbigt. Blir en lång vecka. Går alla dagar utom fredag och nästan alla dagar är heldagar. Hoppas det inte blir alltför jobbigt.

En bild på bästa Crumpen! Han är också väldigt knasig av sig.


Julmusik

Håller just nu på att överföra några jul cd-skivor till datorn. Det tar evigheter att överföra i iTunes. Kanske datorn som börjar bli seg. Måste rensa den snart lite.

Den 23 nov, på onsdag ska renoveringen i lägenheten vara klart. Känner mig spänd på hur det ser ut. Ser det bra ut med dem tapeterna /målarfärgerna jag valde. Hmm. Det är kanske inte är något som jag hade tänkt från början, men utbudet var inte så jättestort så jag fick ta det som såg bäst ut. Jag planerar inte att stanna där allt för länge.
Jag har tillgång den 1 december så jag får vänta ett tag till om inte nu blir så att jag kan flytta in i förtid. Det är något som min pappa kollar upp.



Movies

Även fast jag inte borde så är det väldigt svårt att inte beställa. Vet att det kommer straffa sig sen. Har en halvdyr soffa jag måste betala sen när jag får lägenheten. En TV är också planerad, men det känns nästan som den måste vänta, men det är nästan prio 1 för mig nu. Kan inte ha den lilla TVn jag har nu. Blir så mycket bättre med stor TV. Ett tag kanske jag måste acceptera den ändå.

Det kommer hela tiden något jag vill ha på film/musik hållet. Nästa vecka kommer Skilda Världar ut med en ny box. Ett måste. Har man väl börjat titta så måste man se mer. Försökte tänka att jag kan vänta ett tag, men nej! Har också haft koll på filmen Panic Room på discshop och den har vart slut hela tiden fram till nu. Måste ha. Riktigt bra film! 2 för 99:- är det.
Så det fick bli Skilda världar samtidigt.

Jag behöver egentligen ingen mer film för jag har redan ett rejält lager. Säkert filmer som jag köpt för 1 år och framåt som jag inte rört. Vet inte vad det är med mig. 
Jag är mer en TV-serie person, men även där finns det ett par boxar som bara ligger där och väntar. Borde ju se det direkt när jag köpt det, eller vänta att köpa till jag inte har något annat att titta på.
Nej, fy mig!






Breaking Dawn

Väldigt bra film! Hade inga höga förväntningar eftersom jag blev besviken på förra filmen.
Nu vill jag se fortsättningen! Kan inte vänta 1 år! Hur ska det gå till?

Måste se filmen igen och jag har tur för den kommer hit 11 dec.


Snart dags...

Jag vaknade klarvaken för en timme ungefär. Det gillas inte! Alldeles för tidigt! Har försökt somna om men det verkar inte gå. Måste nog ändå gå upp strax. Tjänar nog på att ta det lugnt med frukost och lite plugg inför tentan idag. Känner mig nervös och orolig att detta inte ska gå men det SKA gå! Varför skulle jag misslyckas? Men sker det så får det göra det.




Bingolotto

Tittar lite på Bingolotto nu. Inte något program jag brukar titta på annars men ikväll kan det kanske vara kul och se. Samtidigt försöker jag plugga det sista inför tentan imorgon.
Jag måste nog ändå försöka gå upp imorgon lite innan jag sticker iväg till 9:30 och fräscha upp minnet.




Tenta

Har suttit här hemma och pluggat princip hela dagen. Lite trist, men ska jag lyckas få in allt i skallen så måste jag sitta länge.
Det är om internets teknik och historia. Den tråkiga delen av allt! men det börjar fastna känner jag.
Det är också om css, html och webbdesign. Känns väl lite lättare, men det är några begrepp som inte vill fastna, men jag får traggla dem imorgon och på torsdag.

Imorgon är den där tråkiga redovisningen, men har försökt förbereda mig litegrann. 11.10 är det dags för mig. Ska visa upp en hemsida jag har gjort. Känner mig lite halvt nöjd med resulatet. Får se hur det går.
Sen åker jag hem en stund för att sedan återvända kl.13.00


Breaking Dawn part 1

Har bokat bio på fredag i Oskarshamn. Ska se Breaking Dawn. Hade velat gå på sverigepremiären på onsdag, men jag vill inte gå på bio mitt i veckan. Fredag känns bäst tror jag. Vill ha det som belöning för att jag klarat av veckan också. Redovisning och tenta är det som gäller. Vet inte om jag ska vara nervös eller inte, men på nåt sätt ska jag väl fixa det.

Har inte så höga förväntningar på filmen. Förra filmen var inte bra! 1an är bäst hittills. Vet inte om jag ska titta på alla 3 filmer innan jag sticker iväg på fredag. Får se om det finns tid mellan pluggandet. Tentan är viktigare.
 


Kristianstad

Var i Kristianstad igår och det gick bra med tåget fram till Hässleholm. Eftersom tåget från Nässjö kom försenat till Hässleholm så missade jag det. Jag känner inte till den stationen så väl så jag hade ingen chans att hitta till spåret i tid. Det enda jag kunde göra var att köpa en ny biljett och ta tåget som gick en stund senare.

Allt gick bra efter det.

När jag kom hem var jag supertrött och det är lite konstigt att jag inte kan sova längre idag.


Gekås

Blir Ullared och gekås imorgon. Yes! Hoppas jag hittar grejer där. Mest till lägenheten. Vill helst inte komma hem med saker jag inte kommer använda. Jämt är det något.

Blir nog inte lika kul att åka hem men det ska jag inte tänka på nu. Det tråkiga får jag tyvärr ta hand om senare.

Nu sova för ska upp runt 5. hoppas inte jag är alltför trött då.


Huseby

Har vart på Huseby julmässa som ligger en bit utanför Växjö. Urmysigt! Har vart där tidigare år och det är verkligen något som jag tycker om. Gå och kika på saker och provsmaka mat. är mestadels godiset som jag smakar på hehe :) hade dock inte så mycket kontanter ute så blev inget speciellt som jag kom hem med. Bara små fina magneter föreställande en elefant, katt och gris. Hade velat ha mer men det går ju inte köpa allt.

Ska nog titta lite på MTV sen. Får se hur det blir med det.
Är galet trött så får bli en tidig kväll för imorgon blir det heldag i skolan. Enda dagen den här veckan :)
Hoppas bara jag kan somna för jag har sovit några timmar nu.



2 månader...

Till jag fyller år igen. Oj vad tiden går. För fort ibland!

Har vart och köpt lakritspuck glass som jag ska äta idag. Är inte så förtjust i pinnen men den i kartong är så god!


RSS 2.0