Kesella

Kesella är bland det bästa jag vet. Speciellt vaniljkesella. Kan äta en burk på en gång. Det är kanske inget att äta direkt så utan mer till att baka med, men jag har inget emot att äta direkt. Det är extra gott att blanda i digestivekex/pepparkakor och hallon.

Mums!!

Bara för detta så blev jag riktigt sugen och jag har tur för det finns en burk med kesella hallon i kylen. Den funkar också. Ska nog gå och ta litegrann



Svensson Svensson

Bio ikväll. Ska se svensson svensson här på orten. Först blir det att hjälpa till. Som vanligt med popcorn antar jag. Det är min grej att stå vid den maskinen. Inte det roligaste direkt, men det funkar.

Igår kväll såg jag filmen Instängd. Den är bra men obehaglig.

Funderar att stänga på en film nu snart för jag vill nog inte fördriva tiden framför datorn. Händer inget speciellt..

Stronger

Filmen igår var jättedålig. Såg inte ens klart den för jag orkade inte se eländet haha.

Ikväll blir det antagligen Idol, men om det blir för segt kommer jag nog stänga på en film istället.

Lyssnar nu på Kelly Clarksons nya album Stronger. Hon är grymt bra! Beställde det från hennes hemsida så det skickades från utlandet. Det fanns något slags erbjudande med någon extra skiva och sådant är alltid intressant tycker jag.
Har flera favoritlåtar redan. Bland annat What Doesn't Kill You


Vampyrer suger

Ska se film vid 21. Tänkte se vampyrer suger på canal +. Det är en parodi på Twilight så det känns som jag måste se filmen trots att den kanske inte är så värst bra. Har inga höga förväntningar på filmen iaf.

Instängd

Köpte en film förut från dischshop. Såg igårkväll lite snabbt genom mobilen att det fanns halloweenfilmer och Instängd 2 fanns med där och dessutom nedsatt till 49 kr. Så när jag kom hem idag runt 15.00 så gick jag snabbt in på nätet och beställde. Dem har ju så att om man beställer innan 16.00 så får man det hemlevererat dagen efter. Väldigt bra.
Har redan sett filmen på bio iochförsig och jag tyckte väl lite sådär om den. Såg också första Instängd samma kväll efter varandra så jag kanske fick nog haha. Ljudet från de otäcka varelserna blev jag galen på.

Om jag har Instängd 1 så vill jag ha Instängd 2. Självklart passade jag på när de var ett sånt bra pris. Fick dessutom en godispåse :) Godisgalen som jag är.

Får väl se när jag passar på att titta på film. Jag tänker nästan varje dag att i helgen så ska jag nog ta mig en filmdag eller filmkväll, men det blir aldrig av.  



Trött

Jag är såå trött just nu. Det blev en längre dag i skolan än vad vi trodde. Kalendern visade fel så istället för att sluta 12 så blev det 15.00. Jag hann dessutom inte äta frukost imorse så jag var tom ända till jag kom hem. Inte någon vidare bra känsla. Ville bara hem när jag satt där.

Nu är jag ledig fram till tisdag nästa vecka. Skönt! Jag har några hemuppgifter som ska bli klara, men förhoppningsvis går de bra. Jag kan ändå lätt bli frustrerad för jag vet att jag kan bättre, men jag orkar inte göra något avancerat för det känns som allt jag ska kunna inte finns där när jag behöver det.
Det blir nog inget skolarbete idag. Beror på om jag orkar senare.


Melodifestivalen 2012

Det blir Melodifestivalen nästa år. Längtar redan! Har aldrig sett en deltävling live. Bara ett genrep för endel år sedan. Kommer inte ihåg när. Bara att det var i Växjö.
Nästa år blir det i Göteborg.


Seg dag

Allt känns bara segt idag. Brukar oftast känna såhär på söndagar men inte på lördagar. Konstigt.

Jag håller på att tvätta just nu. Är en hel del och att sortera rätt är inte lätt tycker jag. Ibland känns det lite oroligt när jag slänger i kläderna. Men alla gånger jag tvättat så har inget hänt och det känns bra! :)

Ska stänga på någon film nu tror jag medan tvättmaskinen går klart.

En knäpp bild som jag hittade i ett bildprogram i mobilen.


Cheescake

Har gjort en cheescake ikväll. Hallon och vit choklad är det i. Har vart sugen på det i evigheter men inte tagit tag i det. Idag åkte dessutom bror och jag till Kalmar och då passade jag på att köpa alla grejer jag behövde. Blev endel annat också. Mest skräpmat, men det är det som är godast att köpa hehe. Sen när jag inte bor hemma längre blir det nog mer annat som är mer nyttigare.

Cheescaken får jag smaka imorgon då den ska stå över natten. Åh jag är så nyfiken på om jag kunde lyckas med detta. När jag bakar något för första gången leder det ofta till misslyckande, men det beror på hur svårt det är. Cheescaken kändes svår. In i ugnen 3 gånger.
Den blir nog supergod iallfall.

Idol nu antar jag. Inte så intresserad detta år faktiskt.


8 timmar...

...kvar till det är dags att gå upp.. Fy gillar inte tanken. Jag gillar inte dagar där jag måste upp tidigt för att börja skolan vid 9. Dessutom är det heldag imorgon. Går till 3. Webbdesign är det på schemat. Får se hur det går..

Jag har tänkt tanken att jag inte ska ligga kvar i sängen på morgonen till sista minuten då jag måste stressa. Jag tänker att jag hinner med allt jag tänkt fixa men egentligen gör jag inte det. Lite slarvigt blir det.
Men imorgon ska jag försöka tvinga mig upp för att hinna allt det jag vill hinna med. Får se hur det går.


Tröttis

Har känt mig så lat idag. Skulle ha kikat på skoluppgifterna men jag har fram till torsdag på mig men det är bara små förändringar som ska till. Så jag är i princip klar.

Väntar på en bok till skolan. Beställde den från bokus 25 september så den är väldigt försenad. Behöver den nu! Lite frustrerad. På andra ställen verkar den vara slutsåld eller så finns inte den versionen jag behöver. Jag ska kolla lite mer noga imorgon om den finns någon annan stans för att jag kan nog inte vänta så länge till.

Ska stänga på TVn nu och kika på något. Får se vad det blir.


20111013

Fy sjutton vad kallt det är nu. Brrr..

Känner mig trött och seg. Vaknade runt 7 idag och kunde inte somna om men jag skulle ändå upp vid 8 så jag gick upp och fixade lite. Jag stressar gärna på morgonen om jag ska iväg till skolan eller någon annan stans. Går upp och gör allt i rasande fart. Jag borde kanske inte göra så, men jag kan inte bara sitta och vänta på att tiden ska gå.

Det är skillnad då jag börjar runt 13.00. Dem dagarna föredrar jag mer faktiskt.

Nu är jag ledig fram till onsdag. Skönt! Eller ledig är jag väl kanske inte. Har en ny hemuppgift att göra men den tar inte så långt tid antar jag.



2011011

Fick tillbaka tentan idag och den vart godkänd! Yes! Det kändes bra. Hade inte många poäng upp till VG men jag är ändå supernöjd.

Nu är det bara att köra på antar jag.. Nu är det inne i photoshop och lite annat. Jag kan iochförsig endel redan i photoshop och det är en grundkurs, men det kanske gör det lättare för mig antar jag. Jag är självlärd i photoshop och andra dataprogram fast endel kommer nog från skolan förr.

Lång vecka denna vecka. Gick igår och ska gå fram till torsdag. Sen är det uppehåll fram till onsdag. Väldigt skönt, men har en uppgift att göra, men är nästan klar med den. Finslipning kvar. Ska retuschera och ändra storlek på en bild och sen göra en annons animation för ett band som släpper album 11 november. Ganska lätt tycker jag.

Bokade nya biljetter till Grease i kristianstad igår också. Såg den i söndags och den är jättebra. Kevin och de andra är verkligen jätteduktiga.
Nästa gång blir 13 november. Det finns inte många biljetter kvar så fick ingen superplats denna gång, men jag ska inte klaga. Jag vill passa på att gå medan det pågår och det är inte superlångt heller. Tågresan tar 3 timmar, men med bytena så känns det som det går ganska snabbt ändå. Nu vet jag vart jag ska också. Kände mig lite vilse i söndags. Som tur har jag en mobil som kan visa vägen. Jag visste att det var ganska nära från stationen, men om jag inte hade haft mobilen med karta så hade jag nog inte hittat tror jag. iPhone är den bästa. Ångrar inte ett dugg att jag köpte den.

Nu ska jag hämta glass. Kallt, men det är supergott!

90210

Oj där sprack det jag lovade mig själv. Att inte köpa något mer men jag måste ha 90210 som är en av de bästa tv-serierna. Blev lite dyrt men eftersom det bara fanns några enstaka exemplar kvar på dischhop så ville jag så gärna. Är snart klar med säsong 2 här hemma och jag gillar inte när tv-serier tar slut utan att ha en fortsättning.
 
Äh. Får ha en belöning för tentan imorgon. (omdet nu går bra med den)





20111005

Tenta om 2 dagar och jag känner inte så stor press nu faktiskt. Har inte pluggat så jättemycket idag för det känns som jag kan det mesta redan. Jag kan ha fel i det och ångra mig jättemycket att jag inte pluggade tillräckligt de sista dagarna när jag väl sitter där på fredag.
Jag ska försöka titta genom det extra mycket imorgon. Fast jag känner just nu att jag gärna vill bli av med det så jag kanske inte rör det så mycket imorgon trots allt. Det mesta sitter som sagt men om det är rätt delar som sitter i hjärnan vet jag inte.
Jag vet inte om jag kan plugga på allt för bara det sitter lite så kan jag utöka för jag förstår endel utan att behöva läsa det till mig.
Hoppas verkligen inte jag får ångra det i efterhand!!

Jag hoppas stenhårt att det ska gå vägen!!

Detta inlägg lät nog väldigt konstigt känner jag.

Bara för att jag skrev detta nu så blir jag väldigt nervös. Får känslan att det kan gå åt skogen men jag hoppas inte det.


Dyr!

Fy sjutton vad dyrt det är med studielittertur. Har köpt 2 böcker för runt 700 kr nu och sen ytterligare en som jag beställde för ett tag sen som kosta ca 300 kr. Inte kul och betala! Men jag har ju inget val. Får be mamma och pappa betala en av böckerna åtminstone.

Jag har bestämt mig nu för att jag inte ska köpa massor av grejer utan verkligen spara på pengarna nu. Jag behöver dem. Inget mer köp av någon cd eller tv-serie/film. Det kan vänta! Måste intala mig det!!
Får inte bli onödigt godis och massa annat onödigt. Får fokusera på det viktigaste till lägenheten nu, även fast det är runt 1 månad kvar så kan det löna sig att fokusera på det just nu.
(Får se om jag klarar det, men det ska gå!)

Måste försöka plugga på tentan som är på fredag (har skrivit torsdag innan men tänkte fel) Är såå tråkigt och plugga men jag får ta det!

Someone Like You


Tågbiljett

Har bokat tågbiljett till nästa söndag då jag beger mig mot Kristianstad. Tycker det är dyrt med tåg men den smällen får jag ta.


20111002

Vart i Kalmar idag och jag kom hem med grejer denna gång också. Bland annat skor från skopunkten :)

Nu ska jag kika på ett eller två av någon tv-serie. Tittar på flera samtidigt just nu. Gossip girl och 90210 bland annat.

Glee kommer med säsong 2 på onsdag. Jag vill ha men vet inte om jag ska försöka vänta trots allt. Får se hur jag gör..

Jag ser verkligen inte fram emot torsdag då tentan i skolan är. Jag känner mig inte redo, men jag får göra mitt bästa. Jag har fortfarande chans att förbättra mig några dagar.



20111002

Vart i Kalmar idag och jag kom hem med grejer denna gång också. Bland annat skor från skopunkten :)

Nu ska jag kika på ett eller två av någon tv-serie. Tittar på flera samtidigt just nu. Gossip girl och 90210 bland annat.

Glee kommer med säsong 2 på onsdag. Jag vill ha men vet inte om jag ska försöka vänta trots allt. Får se hur jag gör..

Jag ser verkligen inte fram emot torsdag då tentan i skolan är. Jag känner mig inte redo, men jag får göra mitt bästa. Jag har fortfarande chans att förbättra mig några dagar.



Rio

Kollade tidigare ikväll på filmen Rio. Trodde den skulle vara bättre än vad den var. Jag köpte filmen för djuren verkar så söta och färgerna är vackra. Filmen var inte dålig men jag blev lite besviken. Såg den på engelska men ska se den svenska versionen en annan dag.



Borde kanske sova nu. Ska iväg och kolla affärer imorgon ( idag) med en vän. Ska försöka att inte köpa alltför mycket denna gång. Men det blir nog mer grejer till lägenheten, men det är fortfarande svårt att veta alla grejer då jag inte vet hur färger och allt ska se ut. Får förhoppningsvis börja bestämma det inom kort.


RSS 2.0